Facebook
ОбУ "Христо Ботев"
Обединено училище в село Калугерово
Основно меню

Прием

ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА В УЧИЛИЩЕТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ПРИЕМ НА:

  • 1 ПАРАЛЕЛКА В ПЪРВИ КЛАС
  • 1 ПАРАЛЕЛКА В ПЕТИ КЛАС
  • 1 ПРАЛЕЛКА В ОСМИ КЛАС СЪС СПЕЦИАЛНОСТ "Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения"

 

Уважаеми родители, детето Ви ще бъде в първи клас!

Това е важно и вълнуващо събитие, защото от Вашия избор зависи успешният старт на детето Ви!

Първите стъпки в училище наистина са много емоционални за едно дете. Периода от първи до четвърти клас е важен, защото това е времето, в което се създават първите навици на детето и желанието за образование. Ако детето тръгне с желание на училище и бъде разочаровано от  нещо или някой, това може да убие желанието му за дълъг период  и след това трудно се коригира.

Ние, вече порасналите, знаем колко е важно всеки първи трепет да бъде обграден с грижовност, внимание, търпение, много обич и разбира се професионална компетентност и умения да обучаваш, възпитаваш и напътстваш.

Всичко това, заедно с уютна и позитивна атмосфера, ще откривате в нашето училище!

През годините от 1 до 4 клас трябва да се изгради желание на детето да ходи на училище, да му се изградят основни навици и дисциплина, но най-важното е да го опазим от рисковете, които дебнат навън, защото то все още не способно да се пази само.

За удобство и безопасност на Вашето дете ще се грижи целия персонал на Обединено училище „Христо Ботев“, с. Калугерово.  В големия град и голямото училище, в тази крехка възраст, то ще изживее голям стрес и едва ли ще се чувства комфортно.  Когато детето е в позната обстановка и по-близо до Вас и близките си, то ще бъде по-спокойно и уверено.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!   

                                       

************************************************************************************************

ЗА ПРИЕМА СЛЕД VІІ КЛАС СЪС СПЕЦИАЛНОСТ "Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения"